През нощта в Харков четири ракети С-300 са ударили гражданско предприятие и

...
През нощта в Харков четири ракети С-300 са ударили гражданско предприятие и
Коментари Харесай

Две жертви и девет ранени в резултат на ракетни атаки срещу Харков


През нощта в Харков   четири ракети С-300 са блъснали гражданско дружество и е избухнал  пожар, съобщи ръководителят на харковската регионална военна администрация Олег Синегубов, представен от съветската работа на Би Би Си.

Харков беше нападнат за повторно за един ден: предходния ден, към 11:10 сутринта, съветските военни ". Пострадали са няколко здания на цивилен предприятия и частни жилищни здания, сподели Синегубов. Шестима души са ранени и са настанени в болница.

Освен това двама души са убити и още един е ранен вследствие на удар с упр авляема противотанкова ракета по граждански автомобил сред селата Глубокое и Стрелеча, заяви началникът на Харковската ОВА. Това се случи в събота сутринта.

Освен това, съгласно Синегубов, вследствие на обстрела на село Петропавловка , Купянски регион, е ранен 23-годишен граждански . През миналото денонощие съветските войски са обстрелвали селища в Харковски, Богодуховски, Чугуевски, Купянски и Изюмски региони на района, сподели Синегубов.

Одеска област също беше подложена на обстрел в неделя сутринта -, написа в телеграм канала си губернаторътна Одеска област Олег Кипер.

" Нашите сили за противовъздушна защита унищожиха два атакуващи дрона и пет ракети " , сподели Той. Сутринта на 17 септември военновъздушните сили на украинските въоръжени сили оповестиха за унищожаването на 12 от 16 въздушни цели, атакували страната.
 Украински дронове удариха Крим, Москва и петролни депа
Украински дронове удариха Крим, Москва и петролни депа

Най-малко 30 полета бяха отсрочени и шест бяха анулирани на огромните летища в Москва
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР